Diskuse

Týden s Louis de Funesem

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nejčastěji pod stanem, protože děláme poznávací expedice, někdy i s koly a každý den přejíždíme jinam. O "AirBnB" jsem se dozvěděl až tady od Vás. Vypadá to zajímavě, mám zatím ale byt obsazený dlouhodobě. Až budu mít volný, asi se začnu o to zajímat. Mohli bychom to využít třeba na svých cestách i když je nás třeba 8?

1 0
možnosti
Foto

Dobrý den Romane, děkuji za příspěvek i dotaz. Pod stanem také přespáváme rádi nebo jen tak pod celtou (pokud je teplé počasí):-). Airbnb využíváme také když cestujeme ve větší skupince - většinou okolo 4-5 lidí. Nicméně, ubytování je některými hostiteli nabízeno i pro opravdu velké skupiny - i okolo 8-10 osob, jak popisujete.;-) Vždy záleží na dané lokalitě. Ubytování bych ale doporučovala v takto početné skupině hledat déle dopředu, aby bylo ještě volné, protože nabídka bude přeci jenom omezená;-)

1 0
možnosti
Foto

Prosím pěkně, opravte si jméno slavného komika.

https://cs.wikipedia.org/wiki/Louis_de_Fun%C3%A8s

Pro čerstvou absolventku VŠ se nehodí se prezentovat elementárními chybami, které si navíc můžete před zveřejněním článku ověřit..

1 0
možnosti

No, bóže, autorce vypadlo "o". Poslouchejte někdy televizi, kde przní francouzskou výslovnost, že až pláču.

1 0
možnosti
Foto

Zajímáte se hlouběji o téma hostitelství? Rádi byste začali také ubytovávat na Airbnb? V současné době jsme spustili prodej našeho prvního ebooku, který kompletně shrnuje problematiku Airbnb. Postupně budou chystáme také sérii přednášek a seminářů. Sledujte nás na facebookové stránce: https://www.facebook.com/hostitelstvi/?fref=ts a podělte se s námi o Vaše zkušenosti. Děkujeme a těšíme se jako vždy na Vaši zpětnou vazbu.:-)

0 0
možnosti