Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J74a56r57a 14R19a77n89k

20. 9. 2016 1:31

Byla jsem jiz v nekolika AirB&B a v ruznych zemich, vsude maji stejna zakladni prava, co se smi a nesmi, musite si vse poradne precist, pak Vam i pomohou sestavit "rules", stazovat si pozdeji na neurcite recene, tady mate je usmevne, ale aspon jste se poucili, penize se nedaji vydelat rychle a bez rizika, u AirB&B mate jistotu, maji/mate ID s fotografii a vite, kde byli a jak se tam chovali. To musi byt u kazdeho klienta.

>In the meantime, please review your local laws before listing your space on Airbnb. >More information about your city's laws and regulations may be available on our >Responsible Hosting page in the Your City's Regulations section.

>By accepting our Terms of Service and activating a listing, you certify that you will >follow your local laws and regulations.

;-)

0 0
možnosti
Foto

A dostali jste aspoň trochu na ochutnání?

2 0
možnosti
Foto

Bohužel ne, byly to jenom zbytky:-/ :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 22
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 796x
Jsem 25letá absolventka VŠ, která právě začala pracovat. Miluji cestování a poznávání nových lidí, dříve jsem obyčejně trávila léto v zahraničí, kde jsem poznávala nové kultury a místní zvyky. Jelikož jsem nyní nastoupila do zaměstnání a nemohu se cestování věnovat naplno, rozhodli jsme se společně s přítelem, stát se aktivními hostiteli na Airbnb a přitáhnout tak kousek zahraničí do našeho malého bytu na Žižkově. Právě o tom, jaké to je žít v jednom bytě o velikosti 50 m2 s jedním či více cizinci, kteří se v nepravidelných intervalech střídají, bych se s Vámi chtěla podělit.

Seznam rubrik